Verkeerskundig ontwerp, reconstructies en inrichtingsplannen.

De juiste experts

Het inrichten van de openbare ruimte is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Van verkeerskundig ontwerp tot integrale reconstructies van de openbare ruimte. Drong heeft de juiste experts in huis om proactief met complexe vraagstukken en projecten aan de slag te gaan. Om je van gegrond advies te voorzien dat resultaat oplevert.

Op goede grond

Of je nu werkt aan nieuwbouwplannen en het bouw- en woonrijp maken of een bureau zoekt om je te ondersteunen en begeleiden bij inbreidings- en uitbreidingsplannen, bij Drong zit je goed. Van een solide basis dankzij gegrond advies tot de meest duurzame en slimme oplossingen. We begrijpen de uitdagingen en zien de mogelijkheden. Daarbij houden we de raakvlakken die er zijn met de ondergrond en de omgeving altijd in ons achterhoofd. Essentieel vinden wij. Zo rust niet alleen ons advies op goede grond, maar zit dat ook goed binnen jouw project.

“Klimaatbewust ontwerpen vinden we vanzelfsprekend. Dat levert duurzame én slimme oplossingen op.”

Klimaatbewust ontwerpen

Het past bij onze manier van werken en het is een must voor de toekomst. Klimaatbewust ontwerpen is voor ons daarom vanzelfsprekend. Dat zie je terug in het landschaps- en groenontwerp, bijvoorbeeld bij onze biodiverse ontwerpkeuzes en het vaker toepassen van perken bij binnenstedelijke herinrichting. Voor ieder advies kijken we naar de meest duurzame en slimme oplossingen. Verhardingsadviezen zijn daar een voorbeeld van. Moeten parkeerterreinen bijvoorbeeld wel volledig verhard zijn of is open verharding een mogelijkheid? We kijken bij dit soort vraagstukken natuurlijk zowel naar de kosten als de bruikbaarheid en de beheeraspecten.

Praktische haalbaarheid

Onze adviezen baseren we op analyses en wensen. We voeren variantenstudies uit om tot de beste optie te komen. Daar zijn rijcurve simulaties bijvoorbeeld een onderdeel van. Daarin nemen onze medewerkers de verantwoordelijkheid voor ‘hun’ project. Ze durven hun creativiteit en kennis in te zetten voor een nog beter resultaat. Dat maakt ons een waardevolle samenwerkingspartner én onderscheidend in de markt.

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd of Drong de juiste partij is voor jouw uitdagingen op het gebied van verkeerskundig ontwerp, reconstructies en inrichtingsplannen?

Neem contact op
Benieuwd naar ons team?