Contractvorming en aanbestedingsproces.

Goed van start

We besteden zorg en aandacht aan de contractvorming en het aanbestedingsproces. We behartigen de belangen van onze opdrachtgevers en zijn hun sparringpartner. We adviseren over contractvormen en stellen indien gewenst sterke bouwteams samen. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Dat begint met de juiste mensen op de juiste plek en concrete samenwerkingsafspraken.

De best passende contractvorm

Dankzij onze ervaring vanuit het oogpunt van zowel opdrachtgevers- als opdrachtnemers, voelen we goed aan welke belangen er spelen. Hierdoor ben je ook zeker van de best passende contractvorm. We werken met traditionele UAV-contracten, of met UAV-gc contracten wanneer we meer expertise vragen van de aannemer. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend, we kijken graag verder dan dat. Ook hybride contracten en aanbestedingen op basis van raamovereenkomsten en micropercelen behoren tot onze expertise. Hiernaast verzorgen wij voor jou het opstellen van selectie- en contractdocumenten voor de aanbesteding van bouwteams en het begeleiden van de bouwteamfase.

“Buiten de kaders zijn we voor jou het meest van betekenis.”

Onze werkwijze

Waar alles draait om randvoorwaarden en duidelijke afspraken, bewegen we juist graag buiten de kaders. Omdat dit is waar we voor jou het meest van betekenis zijn, waar we vaak iets vinden dat van wezenlijk belang is voor jouw project. We houden het overzicht en voorzien je van gegrond advies. We kijken kritisch naar de benodigde expertise en welke partijen nodig zijn voor het meest optimale eindresultaat. Dankzij onze ervaring zijn we vindingrijk en flexibel. Dat werkt prettig, want daardoor blijven we continu vooruitkijken en anticiperen. Tijdens het bewaken van contractuele verplichtingen en het constateren en managen van afwijkingen. Maar zeker ook tijdens het proces van contractvorming en aanbesteding. Zodat we verrassingen op een later moment voorkomen.

Wat kunnen we voor jou doen?

In de wereld van contractvorming en aanbesteding staan we graag met beide benen op de grond. Benieuwd welk voordeel dit jou oplevert?

Neem contact op
Bekijk aan welke projecten we werkten