Beheer en onderhoud.

Openbare ruimte op pijl

Een goede en veilige wegverharding, geen water op straat na regenval, geen onkruid in de perken. Zo zien we onze openbare ruimte het liefst en het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dit vergt gedegen beheer en onderhoud. Op het juiste moment de juiste werkzaamheden uitvoeren, op het juiste moment signaleren en actie ondernemen. Daarvoor zit je goed bij Drong. Wij houden de openbare ruimte op pijl.

Buiten de kaders

Wanneer het gaat om beheer en onderhoud wordt onze toegevoegde waarde snel duidelijk. Dat is namelijk dat we ons graag buiten de kaders bewegen en dat is nodig. Om te kunnen anticiperen op toekomstige obstakels en kansen. Bij het uitvoeren van visuele inspecties en het beoordelen van rioolinspecties houden we dit daarom altijd in ons achterhoofd.

“We werken graag met partijen die zijn zoals wij: eerlijk, doortastend en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Gegrond advies, hoge kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat de openbare ruimte een fijne en veilige plek is voor iedereen, hechten we veel waarde aan goed onderhoud. Onze experts geven verhardingsadviezen, onderhoudsadviezen, leiden rioolrenovaties in goede banen en stellen onderhoudsovereenkomsten op. We werken graag met partijen die zijn zoals wij: eerlijk, doortastend en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Want alleen op die manier leidt gegrond advies van Drong tot hoge kwaliteit in de praktijk. Het is dan ook niet voor niets dat je onze duidelijke visie terugziet in onze beeldbestekken en dat kwaliteit een essentieel onderdeel is van meerjarige onderhoudsovereenkomsten met aannemers.

Wat kunnen we voor jou doen?

Beheer en onderhoud is niet alleen noodzakelijk, het kan je ook veel opleveren. Dankzij gegrond advies van Drong. Benieuwd hoe dat zit?

Neem contact op
Maak kennis met onze experts