Uitvoeringsbegeleiding.

Zaken goed geregeld

We houden ervan als zaken goed geregeld zijn. Als alles verloopt zoals besproken en er verder gekeken wordt dan de vraag. Het zal je daarom ook niet verbazen dat we ons graag opstellen als projectverantwoordelijke. Zodat we de kwaliteit echt goed kunnen bewaken. Uiteraard wel op een manier die bij ons past, door samen te werken. Uitvoeringsbegeleiding is ons op het lijf geschreven.

Directievoering en toezicht

We behartigen de belangen en zijn een sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we daarin van toegevoegde waarde. Daarnaast nemen we binnen projecten graag onze verantwoordelijkheid op het gebied van directievoering, toezicht, technisch- en contractmanagement. Voor het bewaken van de kwaliteit, het budget en aanvullende contractuele bepalingen. Dankzij onze sleutelrol kunnen we direct van invloed zijn op het resultaat dat je voor ogen hebt.

Management volgens Drong

We verzorgen contractmanagement, technisch management en omgevingsmanagement. Met steeds complexere projecten en uitdagingen die vele raakvlakken hebben is de manier waarop management ingevuld wordt zeer bepalend. Bij Drong beschikken we niet alleen over de juiste kennis en ervaring, ook zijn we vindingrijk en flexibel. We geven effectief invulling aan onze managementrollen door onze brede view, door continu vooruit te kijken en door te anticiperen. Zodat je zeker bent van de beste oplossing.

Wat kunnen we voor jou doen?

Samenwerken is de beste manier van werken. Op die manier geven we optimaal invulling aan uitvoeringsmanagement, wat feilloos aansluit op jouw wensen. Weten hoe dat precies zit?

Neem contact op
Maak kennis met onze projecten