Projectbeheersing en
-ondersteuning.

Alles in goede banen leiden

We brengen potentiële risico’s in kaart, we beheersen kosten en zorgen voor een optimaal verloop van projecten door het beheersen van processen. Oftewel, we leiden alles graag in goede banen. Daarvoor nemen we de verantwoordelijk. Sterker nog, alle medewerkers van Drong voelen zich verantwoordelijk voor het slagen van ‘hun’ project en dat merk je.

Het managen van kosten, risico’s en processen

Binnen projecten dringen we risico’s zoveel mogelijk terug. Dankzij risicomanagement inventariseren we de risico’s, brengen we ze in kaart en kwantificeren we deze risico’s. We onderzoeken welke beheersmaatregelen effectief toegepast kunnen worden en voorzien in gegrond advies. Ook kosten en het volledige proces houden we tijdens projecten beheersbaar dankzij effectief kostenmanagement en procesmanagement. Hierin pakken we graag onze verantwoordelijkheid, zodat alles in goede banen wordt geleid.

“Onze experts maken het verschil. Dankzij hun ervaring en dankzij de verantwoordelijkheid die zij nemen.”

Werken vanuit expertise

Om grote infrastructurele projecten goed te kunnen beheersen werken we met integraal projectmanagement (IPM). Dit bevordert niet alleen de samenwerking, ook zijn experts binnen het project verantwoordelijk voor hun eigen expertise. Dat heeft direct effect op het resultaat. Projecten verlopen soepel en de kwaliteit is hoog. Vanuit dat oogpunt verzorgt Drong op projectbasis ook detachering van experts. Zij maken het verschil, dankzij hun ervaring en dankzij de verantwoordelijkheid die zij nemen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Benieuwd wat het in de praktijk betekent wanneer we projecten voor jou in goede banen leiden? We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op
Benieuwd naar wat we nog meer doen?