Alles tot in de puntjes verzorgen.

Willeke van Donkersgoed

Toen ik in 2017 als Officemanager startte bij Drong was ik direct verzekerd van een ‘eigen’ functie. Dit kwam ook met de verantwoordelijkheid de functie zelf in te richten, fantastisch! Dit is kenmerkend voor werken bij Drong en een van de redenen waarom ik hier met zoveel plezier werk.

Geef vertrouwen

Sinds 2008 werk ik als Officemanager, het pas goed bij me. Dingen tot in de puntjes regelen en werk uit handen nemen. Ik ben een echte duizendpoot met een praktische aanpak en denk graag met collega’s mee. Dat we er bij Drong van overtuigd zijn dat we juist buiten de kaders nog meer van betekenis kunnen zijn geeft me vertrouwen. Werkgevers onderschatten nog wel eens wat het doet met medewerkers wanneer ze het vertrouwen krijgen om hun werk op hun manier te doen. Bij Drong kreeg ik vanaf het begin het vertrouwen en de verantwoordelijkheid over mijn eigen functie. Dat geldt voor alle collega’s en dat zie je terug in het werkplezier binnen het team.

“Ik kreeg de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om mijn eigen functie in te richten. Dat is typisch Drong.”

Buiten werktijd

Ik ben een echte foodie! Met goed eten maak je me dan ook ontzettend blij. Net als met motorrijden, mountainbiken, yoga of met mijn gezin erop uitgaan. Hele diverse dingen en juist dat vind ik zo heerlijk. Op uiteenlopende manieren ontspanning vinden is dus wel aan mij besteed.