Verantwoordelijk zijn voor mijn projecten.

Sven Hugen

Als Junior Projectvoorbereider krijg ik bij Drong alle ruimte om mijn verantwoordelijkheid te nemen voor de projecten waar ik aan werk. Ik hecht er veel waarde aan om eigen inbreng te hebben, om mijn creativiteit te mogen toepassen. Iets wat hier altijd mogelijk is en ik ben ervan overtuigd dat deze manier van werken de kwaliteit van het eindresultaat ten goede komt.

Openbare ruimte verbeteren en innoveren

Het leukste aan dit vak is dat je je eigen ideeën en creativiteit kunt omzetten naar een resultaat waar je zelf de controle over hebt. Naar een resultaat waarmee we de openbare ruimte en ondergrondse infra verbeteren en innoveren. Drong biedt me een rustige werkomgeving met perspectief en de mogelijkheid om in mijn eigen tempo ervaring op te doen. Ik heb altijd al een grote passie voor tekenen en techniek gehad, dat ik dit combineer in mijn huidige functie is super.

“Het leukste aan dit vak is dat je je eigen ideeën en creativiteit kunt omzetten naar een resultaat waar je zelf de controle over hebt.”

Buiten werktijd

In mijn vrije tijd zit ik zelden stil. Je vindt me vrijwel dagelijks in de sportschool en al van jongs af aan voetbal ik in de selectie. Natuurlijk breng ik ook veel tijd door met mijn vriendin en ga ik graag met vrienden naar festivals en evenementen.