Scala aan mogelijkheden.

Niek Lubben

Na mijn afstuderen startte ik als Junior Projectvoorbereider bij Drong. Tijdens mijn studie had ik veel interesse in een breed scala aan mogelijkheden die het ontwerpen van de openbare ruimte biedt. Voor een ontwerper binnen de civiele techniek zijn er zoveel kansen dat ik niet lang twijfelde over mijn specialisatie. En ook binnen Drong zijn er volop kansen om me te blijven ontwikkelen. Ik had het niet beter kunnen treffen!

Ontwikkelen in mijn vakgebied

Bij Drong is de werksfeer ontzettend goed en werk ik aan afwisselende projecten, wat mijn werk interessant en uitdagend maakt. Daarnaast krijg ik de kans en de handvatten aangereikt om mezelf op mijn eigen tempo te ontwikkelen en tegelijkertijd te ontdekken waar mijn interesse naar uitgaat. De komende jaren wil ik me ontwikkelen om als ervaren projectvoorbereider nog meer van toegevoegde waarde te zijn voor overheden en ontwikkelaars.

“Binnen Drong zijn er volop kansen om me te blijven ontwikkelen. Ik had het niet beter kunnen treffen!”

Buiten werktijd

Veel van mijn vrije tijd gaat zitten in het houden van aquaria, wandelen en het spotten van vogels. De rust die dit biedt zorgt voor ultieme ontspanning. Al vind ik die ontspanning ook op een ander vlak, wanneer ik tijd doorbreng met familie en vrienden.