We geven graag toekomstbestendige adviezen.

Michiel Stortenbeker

Als Projectvoorbereider en 3D Ontwerper heb ik een mooie combinatiefunctie. Ik krijg bij Drong de mogelijkheid om mijn persoonlijke interesse in fotografie en grafische programma’s toe te passen in mijn werk. Het is onderdeel geworden van mijn functie, beter kan toch niet? Projectvoorbereiding is ook ontzettend divers, dat past goed bij mij.

Een duidelijk en compleet plaatje

Het is voor mij heel normaal om net iets verder te denken, om vroegtijdig te adviseren over zaken die misschien niet bij het huidige vraagstuk horen. Het draagt bij aan de toekomstbestendigheid van onze adviezen en de impact die we samen met onze opdrachtgevers maken. We schetsen graag een zo duidelijk en compleet mogelijk plaatje. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de visualisaties die ik maak. Zowel in de technische ontwerpen als in de visualisaties die het project voor omwonenden veel meer laten spreken. Ik werk vaak aan complexe en uitdagende vraagstukken. Het geeft mij voldoening om deze projecten goed af te ronden. Om de projecten werkelijkheid te zien worden blijft daarnaast natuurlijk ontzettend mooi.

“Ik werk vaak aan complexe en uitdagende vraagstukken. Het geeft mij voldoening om deze projecten goed af te ronden.”

Werken in een klein team

Drong is een professionele organisatie met een klein team. We werken samen op hoogwaardig niveau. Ik vind het belangrijk om voor onze opdrachtgevers een zo goed mogelijk product te realiseren. Dat kan dankzij de korte communicatielijnen en de ruimte om snel te kunnen schakelen. De manier waarop we onze functie kunnen invullen draagt daar natuurlijk ook aan bij!

Buiten werktijd

In zekere zin lopen werk en privé bij mij ­in elkaar over. In mijn vrije tijd maak in namelijk ook mooi sprekend beeld. Met mijn camera trek ik er graag op uit om landschappen te fotograferen, vooral op vakantie besteed ik hier veel tijd aan. Niet alleen voor fotografie ben ik graag in de natuur, ik stap ook steeds vaker op mijn mountainbike of wielrenfiets. Daarnaast speel ik trompet bij meerdere verenigingen.