Problemen omzetten in kansen.

Marco van den Brink

Ontwikkelen door te doen is wat Drong kenmerkt, maar wat ook zeker op mij van toepassing is. Als Assistent Projectleider leer ik veel en doe ik veel. In mijn loopbaan heb ik ervaren wat bij me past en werken bij Drong past perfect in dat plaatje. De verantwoordelijkheid nemen, de flexibiliteit binnen het team, de korte communicatielijnen en de mogelijkheid om me te blijven ontwikkelen. Een probleem binnen een project omzetten in een kans is waar ik de meeste energie van krijg.

Ontwikkelen door te doen

Ik heb niet altijd binnen civiele techniek gewerkt. Ik startte mijn carrière bij Defensie als militair bij de pantsergenie. Na een uitzending naar Afghanistan in 2009 was dat avontuur voor mij voltooid en merkte ik dat ik mijn loopbaan verder wilde vormgeven binnen de burgermaatschappij. Ik startte als timmerman bij de BAM, werkervaring die nog geregeld van pas komt. Ik behaalde vervolgens mijn HBO-diploma civiele techniek via een leerwerktraject in de functie van assistent uitvoerder. Na ervaring met twee grote organisaties, zocht ik bewust naar een kleinere organisatie. Op het moment dat ik in contact kwam met Drong wist ik direct dat ik me hier verder wilde ontwikkelen. Ik kan me hier ontwikkelen door te doen.

“Een probleem omzetten in een kans is waar ik de meeste energie van krijg.”

Buiten werktijd

Ontspanning vind ik vooral in bewegen. Je vindt mij dan ook veel op de mat waar ik Braziliaans Jiu-Jitsu beoefen. Naast de lichamelijk inspanning tijdens trainingen is het samenzijn met clubgenoten ook onderdeel van mijn ontspanning na een dag werken.