Het beste van twee werelden.

Lex Waardenburg

Als Junior Projectvoorbereider en Toezichthouder ben ik zowel op locatie als op kantoor. Maar goed ook! Ik ben niet zo’n stilzitter. Ik vind het prettig om mee te kunnen denken met opdrachtgevers en aannemers, om vragen te beantwoorden, om verder te kijken en om er samen een mooi project van te maken.

Een combinatiefunctie

Ik deed mijn afstudeeropdracht bij Drong, mijn loopbaan hier starten voelde als een logische stap. Ik krijg de mogelijkheid om te ervaren welke functie me het meest ligt. Dankzij de combinatiefunctie doe ik snel ervaring op én profiteer ik van het beste van twee werelden. Buiten werk ik nauw samen met aannemers en binnen zoek ik de samenwerking met collega’s. Juist het samenwerken met alle collega’s maakt het zo gezellig, daarnaast is het erg fijn voor mijn eigen ontwikkeling. Hier krijg je de mening en het advies van zo’n vijftien collega’s. Vanuit verschillende invalshoeken en altijd met het oog op het eindresultaat. Dit werkt gewoon ontzettend prettig.

“Hier krijg je de mening en advies van zo’n vijftien collega’s. Vanuit verschillende invalshoeken en altijd met oog op het eindresultaat.”

Buiten werktijd

Iedere werkdag sluit ik af met crossfit, lekker mijn hoofd leegmaken. Heerlijk vind ik dat, het zorgt voor een ontspannen avond. In het weekend spreek ik graag met vrienden af.