Kwaliteit leveren is het uitgangspunt.

Julian Hoiting

Als Junior Projectvoorbereider zorg ik ervoor dat ieder detail klopt. Kwalitatief goed werk afleveren is voor mij altijd het uitgangspunt en dat geldt voor alle collega’s bij Drong. Mede daardoor zit ik hier zo goed op mijn plek. Ik ben ambitieus en sta niet graag stil. Ik wil een stijgende lijn zien in de voortgang van mijn eigen ontwikkeling, daar draagt de prettige werkomgeving bij Drong aan bij.

Blijven ontwikkelen

Tijdens mijn sollicitatie wist ik direct dat het goed zat. Dat bleek uit de informele sfeer en het diepgaande gesprek waar de focus al snel lag op de diversiteit aan projecten. Daarnaast is Drong een organisatie die zich blijft ontwikkelen, waar mensen werken die verder kijken dan wat er mogelijk lijkt. Zo zit het ook met persoonlijke ontwikkeling, alles is mogelijk. Ik zie mezelf over een aantal jaren wel in de functie van Projectleider. Een verbindende schakel zijn en met meerdere disciplines een project afronden, dat past bij me. In de tussentijd wil ik me verder ontwikkelen binnen mijn huidige functie en blijven doorleren.

“Bij Drong werken mensen die verder kijken dan wat er mogelijk lijkt. Zo zit het ook met persoonlijke ontwikkeling, alles is mogelijk.”

Buiten werktijd

Als de mogelijkheid zich voordoet ga ik graag op reis, ik ben al op veel mooie plekken geweest en wil zeker nog veel meer van de wereld zien. Daarnaast sta ik in mijn vrije tijd met heel veel plezier op het voetbalveld.