We maken Nederland mooier en functioneler.

Jan Willem

Sinds 2018 werk ik bij Drong. In eerste instantie als Senior Projectvoorbereider en nu al een tijdje als Ontwerpleider. Ik houd van ons vak! Werken binnen een klein team waar de sfeer goed is en waar de mogelijkheden groots zijn maakt dat ik veel plezier heb in mijn werk. Daarnaast verveelt het nooit, het ‘oja daar heb ik aan gewerkt’ gevoel wanneer ik langs gerealiseerde projecten in de regio rijd. Het resultaat van ons werk is concreet. Het geeft voldoening om te zien dat wat binnen bedacht is buiten wordt vormgegeven.

De man van het groen

Het mooiste aan ons vak vind ik de openbare ruimte in Nederland mooier en functioneler maken. Of het nu gaat om iets dat aan vervanging toe is of om de realisatie van een nieuwbouwproject. Alles wat we binnen Drong doen komt bij mij wel voorbij. Ook al is de diversiteit aan projecten waar ik aan werk groot, binnen Drong ben ik de man van het groen. In tegenstelling tot veel collega’s studeerde ik Tuin- en landschapsinrichting, wat me intern bijvoorbeeld een vraagbaak maakt op dit vlak. De lijnen zijn bij ons kort, dat is een van de voordelen van een klein team. Resultaat realiseren we samen. Samen met mijn collega’s en met onze opdrachtgevers. Ik houd ervan om snel te schakelen en zaken gezamenlijk op te pakken. Ik ben graag van begin tot eind betrokken bij projecten en daarbij ga ik altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

“Het resultaat van ons werk is concreet. Het geeft voldoening om te zien dat wat binnen bedacht is buiten wordt vormgegeven.”

Buiten werktijd

Ik ben echt een buitenmens. Van tuinieren tot hardlopen of mountainbiken, van motorrijden tot barbecueën. Als het maar buiten is. Het maakt niet zoveel uit waar ik ben, wanneer ik bijvoorbeeld op de motor zit geniet ik minstens zoveel van een rondje door het bos als van een rit over de dijken. Ik kan de diversiteit aan landschappen en omgeving erg waarderen.