Samen stappen zetten.

Gijsbert Koudijs

Ontwikkelen kan ik me bij Drong volop. Ik werk momenteel als Toezichthouder en Projectvoorbereider en ga de stap zetten naar Projectleider. Ik houd van snelheid in het werk, van reuring, van actie. Dat kan in de praktijk ook omdat we werken in een klein team en ontzettend flexibel zijn. We schakelen snel en maken tijd vrij om te kunnen anticiperen. Of je nu bij ons werkt of met ons werkt, met Drong kun je stappen zetten.

Snel schakelen en elkaar verder helpen

Ik begeleid de uitvoering van projecten en zorg ervoor dat alles wordt uitgevoerd volgens contract. Dat ik werk binnen een klein team vind ik erg prettig. Juist omdat we in staat zijn om snel te schakelen en elkaar verder te helpen. Dat merk je als je bij ons én als je met ons werkt. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor de projecten waaraan we werken, daarin vinden we elkaar en zijn we een hecht en gezellig team. Ik zit ook niet voor niets in de activiteitencommissie! Periodiek organiseren we iets leuks. Daar hecht ik veel waarde aan, het maakt ons team nog sterker.

“Ik houd van de snelheid van het werk, van reuring, van actie.”

Buiten werktijd

Ik ontspan absoluut door te sporten! Daarbij zoek ik de afwisseling tussen crossfit, hardlopen en mountainbiken. Met een aantal collega’s doen we ook mee aan hardloopwedstrijden. Dat is ontzettend leuk om samen te doen. Naast het sporten spreek ik natuurlijk ook geregeld met vrienden en familie af.