Stedelijke infra is een prachtig vak.

Erwin Noome

Als Projectleider kan ik mijn passie voor stedelijke infra goed kwijt. Ik blijf het interessant vinden om de wensen van de huidige maatschappij in te passen in de ruimtes die jaren geleden zijn bepaald. Het allermooiste aan mijn vak? Samen met alle belanghebbenden tot een gegrond en gedragen ontwerp komen.

Dagelijks impact maken

In bepaalde situaties zijn niet alle technische oplossingen mogelijk, daar loop je binnen ons vak geregeld tegenaan. En dat is ook direct wat dit vak zo interessant en uitdagend maakt. Het vraagt om flexibiliteit, vindingrijkheid en praktische oplossingen. Deze flexibele werkhouding past bij me en het is kenmerkend voor Drong als bedrijf. Ik startte mijn loopbaan bij de Gemeente Arnhem en werkte ook bij een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland. Ik koos vervolgens heel bewust voor Drong, een kleiner adviesbureau. Bij Drong kan ik dagelijks impact maken, persoonlijk en als team.

“De werksfeer is bij Drong ontzettend goed en dat draagt direct bij aan een optimaal eindresultaat.”

Samen werken aan mooie projecten

Omdat Drong een kleinschalig adviesbureau is denken we niet in hokjes. Iedereen heeft zijn of haar eigen functie en specialisatie, maar bovenal zijn we een team. Samen werken we aan mooie projecten waarin we het verschil maken. We voelen ons allemaal verantwoordelijk voor het slagen van onze projecten en werken als hecht team samen aan de ontwikkeling van ons mooie bedrijf. Daarnaast is er veel ruimte voor humor en plezier. De werksfeer bij Drong is ontzettend goed en dat draagt direct bij aan een optimaal eindresultaat.

Buiten werktijd

Ik kan moeilijk stilzitten! Buiten werktijd ben ik daarom geregeld in de tuin bezig. Ik breng graag tijd door met mijn gezin, spreek regelmatig met vrienden af en sport graag. Of ik nu gezellig mensen om me heen heb of juist in alle rust in de tuin bezig ben, het zorgt allemaal voor ontspanning.