Verder kijken en waarde toevoegen.

Daniël Meijer

Als Projectleider werk ik graag aan diverse projecten met de nadruk op reconstructiewerken en herinrichtingen. De uitdaging om de nieuwe gewenste situatie in bestaand gebied in te passen is waar ik energie van krijg. Coördinerend en adviserend op verschillende raakvlakken ben ik op mijn best. Advies betekent bij mij juist dat stukje extra inspanning en input leveren waardoor er waarde aan het proces en het project wordt toegevoegd.

De inhoud én het proces

Ik begeleid veel verschillende aanbestedingen en ben intern een aanspreekpunt voor collega’s. Binnen projecten draait het voor mij niet alleen om de inhoudelijke uitdaging, maar zeker ook om het proces. Alles in goede banen leiden, onze opdrachtgevers ontzorgen, de juiste vragen stellen en verder kijken naar beheer en gebruik. Mogelijke knelpunten in de uitvoering goed in kaart brengen en zo ook meedenken met de aannemer. Echt samenwerken dus. Dat werkt prettig en levert het beste resultaat op.

“Ik krijg er energie van om de nieuwe gewenste situatie in bestaand gebied in te passen.”

We zijn één team

Ik werk bij Drong vanaf de oprichting en weet uit ervaring hoe succesvol en prettig onze manier van werken is. De kleinschaligheid en flexibiliteit spreekt me aan. Natuurlijk zijn er verschillende functies, maar bovenal zijn we collega’s. Projecten pakken we echt samen op. Iedere ochtend drinken we een kop koffie samen en tussen de bedrijven door tafelvoetballen we ter ontspanning. Alles is hier gewoon goed geregeld en alles is mogelijk. Dat is voor ons fijn, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers.

Buiten werktijd

Ontspannen doe ik het liefst buiten, het maakt eigenlijk niet uit hoe of waar. Gewoon een stukje fietsen of wandelen. En zo nu en dan op de surfplank, dat is voor mij wel echt ultieme ontspanning!